~ OuR LoVe ~

Monday, November 30, 2009

kecelaruan warna

ari ahad ari 2 g wedding azman amir...adoiii...same pulak tema yg dia guna dengan tema yg aku pilih untuk wedding aku!!!tension btul...ladys in red!!!dia pun nk red jugak...aku pun kene la fikir tema yg bru...
kak pida sugest, biru...warna kegemaran mak...biru firus ker biru toitous ker...asalkan biru...lembut pun jye jugak...sejuk mata memandang....lagipun masa dekat rumah azman amir 2,nngok fammily dia pakai kaler merah semua berkipas...walaupun keadaan xla panas mana,suam2 kuku jek...ini menunjukkan warna merah tu panas kan...
biru?ermmmm......boleh d pertimbangkan...
semalam masa nak ambil memories dari kedai service,berhenti dekat mentari creative...sbb nak singgah bank islam...mentari creative tu sederet ngn bank islam...mentari creative tu jugak yang akan mengandamkan ktorg...aku pun terperasan baju display kaler putih..pelamin nyer kaler merah putih...cm kaler tema aku...nice...juz change baju sanding to white colour....ok jugak kan...dr parking kereta tu pun aku nmpak kaler white+gold...nice jugak...lately nie white kaler bermain dalam minda...so nice kn kaler tu...putih suci murni tiada tandingan lagi...hikhikhik
td da sms b suh g mentari creative nngok baju baru...mane la tau kot2 ader...sbb mase booking ari tu pun diorng ade bgtau akan ader baju baru dlm bulan 12...kene selalu usha2 la...ermmm...tp b xfhm sms aku 2...geram btul....
mengikut cadangan dulu,kaler tema aku adalah red+gold+white...sekarang myb white+gold jek...hahahah...
aku suke pink actually..tp b xsuke...b da decide orange n xkan ubah lagi...white+orange...2 pun aku yg tolong pk kan...nyesal plak bagi dia kaler tu...sbb aku pun da berkecelaruan idea tentang kaler nie...
owhhh...tolongggg...

1 comments:

++ QiqIE LaLa ++ on November 30, 2009 at 9:44 PM said...

salam..
wah!!tahniah ar sb dh bertunang..
senyap jer ek..
nnti kahwin jgn lupa jemput aku tau.hehehe

Post a Comment